​Eğitim Yazarı Turgay Polat

Eğitim Yazarı Turgay Polat, okulumuzda11 ve 12.sınıf öğrencilerimize yönelik "Gelecek ve Kariyer" konulu sunum yaptı. Sunumda, geleceğin meslekleri hakkında bilgi veren konuğumuz,
Dünya nereye gidiyor? 30 yıl sonra hangi meslekler olacak? gibi sorularla öğrencilerimizi düşündürmeye yönlendirdi.
Günümüz dünyasında yetenek beceri sertifikaları, veri kullanmanın  ve dijital ekonominin önemine değindi.Ayrıca konuğumuz, 2021 İŞKUR raporuna göre en çok aranan meslekleri paylaştı.
Öğrencilerimize yeni kariyer süreci planlama ve cv oluşturma konusunda önerilerde bulundu. Konuğumuz, sunumun sonunda öğrencilerimizin sorularını cevapladı.
Sayın Turgay Polat'a, öğrencilerimize Türkiye ve dünyada kariyer planlama konusunda yeni düşünme kapıları açtığı için teşekkür ederiz.