10. Geleneksel Öykü Yarışması

Kültür ve Edebiyat Kulübü’nün okulumuzun öğrencileri arasında düzenlediği serbest konulu “10. Geleneksel Öykü Yarışması” sonuçlandı.

Birincilik ödülünü  “Sepet” adlı öyküsü ile 11 A sınıfından Gizem Doğruyol’un aldığı yarışmada ikinciliğe “Kukla” adlı öyküsüyle 10 B sınıfından Lina Dilmen, üçüncülüğe ise “Ados Dağı” adlı öyküsüyle Hz B sınıfından Arnisa  Eren layık görüldü. “Rüyaların ve Kabusların Kralı” adlı öyküsüyle 11 A sınıfından Bürge Nazra Baran, “Bir Dönüş” adlı öyküsüyle 10 A sınıfından Aslı Kaşlıoğlu, “Sabahat” adlı öyküsüyle Hz B sınıfından Nisan Elbistanlı ise mansiyon ödülü aldılar.

Öğrencilerimizi edebiyat ve sanata duydukları ilgiden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyor, Okul Aile Birliği’ ne de yarışmaya verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.