Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi
Haberler

Mitoloji Günü 2023

Okulumuzun 9. Sınıfları tarafından düzenlenen Mitoloji Gününde, Mısır, Yunan, Roma tanrı ve tanrıçaları İtalyanca temsil edildi. Öğrenciler batıya ve doğuya yön vermiş üç büyük medeniyetin kültürel ögelerini tanıma ve tanıtma fırsatını bulurken, bilimsel araştırma yöntemleri hakkında da deneyim sahibi oldular. 

Renkli ve dikkat çekici kostümleriyle de güne renk katan öğrencilerimizin her birine bu muhteşem sunumları ve emekleri için yürekten teşekkür eder, emeği geçen herkesi candan kutlarız.

26 Nisan 2023 Çarsamba günü gerçekleştirdiğimiz Mitoloji Gününde 9A sınıfından Defne Aras, 9B sınıfından Nehir Yılmaz, 9C sınıfından Defne Korer sınıf birincileri olmuştur. 9B sınıfından Defne Sertlek mansiyon ödülü alırken, 9C sınıfından Can Uysal göstermiş olduğu performans ve özgün sunumu ile Mitoloji Günü birinciliği ödülünü almaya hak kazanmıştır. Ödül alan tüm öğrencilerimizi kutlar, Mitoloji Gününde performans sergileyen 9.sınıf öğrencilerimize vermiş oldukları emeklerden ötürü teşekkür ederiz.