AFAD KULÜBÜ - Bağımlılıklarla Mücadele

Bu gün okulumuzda "AFAD KULÜBÜ" nün düzenlediği “Bağımlılıklarla  Mücadele” seminerine öğretmen ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Beyoğlu Yeşilay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aytaş 'ın yönetiminde okulumuza teşrif eden bağımlılıkla mücadele öğretmenlerinin verdikleri seminer ilgiyle izlendi.

Özellikle "Prof Dr Cemil Taşcıoğlu" Hastanesi Başhekimi Yard.Doç. Dr. Muhiddin Özkan’ın, birikimlerini bizimle paylaşması salonda duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Kendisinden teknoloji ve sigara bağımlılığı konusunda doyurucu bilgiler aldık. Soru-cevap, faslından sonra seminerimiz sona erdi. Bu vesile ile Beyoğlu Yeşilay Derneğinin değerli yönetimine ve emek veren öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarız.