1. Beyoğlu Genç Yetenekler Konseri

8 Haziran 2022 günü Özel Zoğrafyon Rum Lisesi öncülüğünde, 1. Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında "1. Beyoğlu Genç Yetenekler Konseri" gerçekleştirildi.Galata Kuledibi Açık Hava' da halka açık olarak gerçekleştirilen bu festivale öğrencilerimiz Kaşif Şahin Düşko saksafon solo, Ali Nikravan obua solo, Argun Ege Taşdiken elektro gitar solo olarak üstün bir performans ve başarı göstererek katıldılar ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiler.

Başarılarıyla gurur duyduğumuz bu üç öğrencimizi yürekten ve sevgiyle kutluyoruz. Okulumuzun diğer öğrencileri bu konsere gelerek tezahüratlarıyla arkadaşlarına destek oldular.Öğrencilerimizin yaşadıkları bu güzel ve özel deneyimin müzisyenlik hayatları boyunca onlara daha büyük başarılarla dolu kapılar açmasını dileriz.