Sınır Tanımayan Doktorlar

13 Kasım Cumartesi günü Roma'da düzenlenen "Sınır Tanımayan Doktorlar" ın 50. kuruluş yıl dönümü kutlamaları vesilesiyle öğrencimiz İnci Korkmaz "Görünür Yaralar ,Görünmez Yaralar" adlı makalesiyle ödüle layık görüldü.
Makale, Repubblica, L'Internazionale ve Limes gibi büyük İtalyan gazetelerinin gazetecilerden oluşan bir jüri tarafından seçildi.
"Suriye'den zorunlu göç temasını büyük bir incelik ve saygıyla anlatıp , bize insanlık değerini ve başkalarına karşı empatiyi geri kazandırdığı için  İnci, sadece makalesi ile  değil, birkaç yıl önce öğrendiği, kendine ait olmayan bir dilde bu kadar anlamlı ve etkili bir şekilde düşüncelerini yazdığı için de övgü aldı ve İtalyan öğrenciler tarafından yazılan 44 makale arasından ilk beş finalist içinde yer alarak ödüle layık görüldü.

Jüri ile birlikte okulumuzu ve öğretmenlerini gururlandıran İnci öğrencimizi en içten dileklerimizle kutluyor ve başarının devamını diliyoruz .