Gastronomi Kulübü Etkinliği

Gastronomi Kulübü Etkinliği,  Osman Serim  Semineri!

Bugün okulumuzda, gıda ve içecek sektörünün usta ismi Osman Serim'i ağırladık!  Uluslararası alanda birçok projeye imza atmış deneyimli isim, gastronomi kulübümüzün misafiri olarak bizlerle buluştu.

Belçika ve ABD'de aldığı eğitimle, 1976 yılından bu yana dünya genelinde birçok otel ve restoranda çalışan konuğumuz, 1992'de başladığı Gıda ve İçecek Danışmanlığı kariyerinde 180'den fazla projede baş danışman olarak görev aldı.

Ayrıca amatör ve profesyonel aşçılar için okullar ve eğitim programları kurarak, gıda kültürüne önemli katkılarda bulundu. 15 yıl boyunca Türk Hava Yolları kabin ekiplerine "uçuş yemek servisi" konusunda eğitim verdi.

Yazılarıyla gıda ve içecek sektöründe kendine sağlam bir yer edinen Osman Serim, bugün öğrencilerimizle deneyimlerini  ve sektörle ilgili değerli bilgileri paylaştı.

Seminerimize katılan herkese teşekkür ederiz! Osman Serim'in ışığında gastronomi dünyasına bir adım daha yaklaştık.