Kariyer Günleri - Dr. Duygu Taş Küten

Kariyer ve Meslek Tanıtım günlerimizin İkinci günün  konuklarından biri de  Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden, Sayın  Dr. Duygu Taş Küten’ di. Konuğumuz; 11 ve 12.sınıf öğrencilerimize yönelik bir sunum gerçekleştirdi.

Endüstri Mühendisliği bölümü ders programı , bölümün diğer mühendislik dalları ile ilişkileri ve farklılıklarına değinen konuğumuz bölümün mezun olduktan sonra  çalışma koşullarını ve iş bulma fırsatları da anlattı. Çok çeşitli sektörlerde iş bulabilmenin mümkün olduğunu belirten konuğumuz, Endüstri mühendisleri, mesleklerinin kapsamı söz konusu olduğunda belirli bir alanla sınırlı kalmaz, dedi.  Konuğumuz, soru-yanıt kısmında öğrencilerimizden gelen soruları cevaplayarak sunumunu tamamladı.