Mısır, Yunan ve Roma tarihi sempozyumu 2024

Rahmetli hocamız Ayşe Tosun’un başlatmış olduğu geleneksel Mısır, Yunan ve Roma tarihi konulu sempozyumun bu seneki ayağı, 9. Sınıflarımızın son derece değerli katkılarıyla 22 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşti.

Latince Öğretmeni Burak Dinlerer, Dünya Tarihi Öğretmeni Alessandro Albani, Tarih Öğretmeni Bahriye İnanç ve İtalyanca Öğretmeni Simone Pandozzi’nin oluşturduğu jürinin puanladığı sempozyumda sınıf birincileri kategorisinde 9-A sınıfından Elvan Ada Denizci, 9-B sınıfından Defne Yaz Çakar, 9-C sınıfından Nisan Elbistanlı ödül almaya layık görülmüş, genel birincilik kategorisinde ise ödülü 9-C sınıfından Selin Gençalp almıştır. Öğrencilerimizin tarihe yön vermiş üç büyük medeniyetin kültür ögelerini tanıdığı ve tanıttığı bu anlamlı güne değer katıp güzelleştiren tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve çok sevgili öğrencilerimize emekleri için teşekkürlerimizi sunarız.