​Meslekleri tanıtma kulübü - Aylin Dağsalgüler

Meslekleri tanıtma kulübü olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Dekan Yardımcısı Aylin Dağsalgüler'i ağırladık. İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesinde Medya Bölümü'nde medyanın ekonomi politiği, ağ toplumu, televizyon kültürü ve izleyici çalışmaları alanında dersler veren Aylin Dağsalgüler medya ve iletişim sistemlerinin temel ve sosyal bilimler ile bağlantısı ve öneminden söz etti.

Geleneksel medyanın yanında İnternet ve dijital teknolojinin çağa uygun farklı platformlarda karşımıza çıkabileceği ile ilgili öğrencilerimize geniş vizyon kazandıran Bilgi Üniversitesi Dekan Yardımcısı Aylin Dağsalgüler'e zoom üzerinden gerçekleştirdiğimiz sunumu ile “Meslekleri Tanıtma Kulübü” müze katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.