​KAVRAMDAN DÜŞÜNCEYE DÜŞÜNCEDEN SÖZE ​2.HAZIRLIKSIZ KONUŞMA YARIŞMASI

KAVRAMDAN DÜŞÜNCEYE DÜŞÜNCEDEN SÖZE
2.HAZIRLIKSIZ KONUŞMA YARIŞMASI

“Kelimeler, oyuncağım.

Kelimeler, en kuytu limanım.

Kelimeler, zehirli keskin kılıcım.

Kimi zaman dilimin ucunda asılı kalırlar

Kimi zaman da kabına sığmaz taşarlar

Sakladığım, sustuğum, konuştuğum, küstüğüm

Sevdiğim, içimi titrettiğim benim kelimelerim...”

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında, ikincisini gerçekleştirdiğimiz yarışmamızla güzel ve etkili konuşmanın önemine dikkat çekmek  istedik. Bu yılki misafir jürimiz, Türk Sinema ve Tiyatro Sanatının Değerli Sanatçısı Demet Akbağ idi. Tüm konuşmacı öğrencilerimiz, “vicdan” teması hakkında duygu ve düşüncelerini, bir dakikalık hazırlanma süresinin ardından bir buçuk dakika ile sınırlı kalmak koşuluyla jürimiz ve izleyicilerle paylaştı.  Heyecanlı dakikalara sahne olan yarışmamızda 9.sınıflardan Damla Genç üçüncü, 10.sınıflardan Deniz Ali Yenigün ikinci, 9.sınıflardan Hüsna Erva Danişment birinci olmuştur. Öğrencilerimizi kutlar ve başarılarının devamını dileriz.