Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

VENEDİK KARNAVALI 2022 Cultura Popolare

VENEDİK KARNAVALI 2022

Uzun bir aradan sonra Venedik karnavalına kavuştuk. Karnavalımızda eğlenmeyi çok özlemişiz. Karnavalı bu yıl düzenleyebilmek için haftalar öncesinden hazırlıklara başlamıştık, bunu için de birçok toplantı yapmıştık. 2022 yılının karnaval temasını yaptığımızı toplantılarda fikir birliği sağlayarak öğrenci temsilcilerimiz ile netleştirdik: “Popüler Kültür”. Artık konumuzda belirlendiğine göre hazırlıklarımız başlamalıydı. Görevli öğrencilerimiz sınıfları gezmeye başladı, amacımız tüm öğrencilerimizi özellikle bu duyguyu hiç bilmeyen ailemize yeni katılan öğrencilerimizi aramıza katmaktı. İstediğimiz gibi de oldu. Bizlere yardımcı olan öğrencilerimizin sayesinde harikulâde bir katılım oldu. Hazırlık sınıflarından başlayıp lise son sınıftaki öğrencilerimize uzanan, ayrıca okul idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve okul hemşiremizin katılımıyla Venedik Karnavalı 2022 4 Mart 2022 cuma günü başlamış oldu.

Bizler çok heyecanlıydık, heyecanlarımızda yüzlerimizden okunuyordu. Üç öğretmen ve iki öğrenciden oluşan jürimiz de karnaval alanında yerini aldı ve karnavalımız başladı. Bu yıĺ karnavalımıza katılım oldukça yüksekti. Bundan dolayı dereceye girenleri belirlemekte de zorlanmadık desem yalan olur. Her biri birbirinden güzel olan yarışmacılarımızı ve sergiledikleri performansları çok beğendik. Hepsi harikaydı.

İşte dereceye giren öğrencilerimiz:

Bireysel Klasmanda;

En iyi kostüm erkek: Kaan Kurt - Jager

En iyi kostüm kadın: Neylan Uygurmen - Abba Dancing Queen

En iyi yorum/kurgu: Oğuzhan Yılmaz - Fatih Terim

En yaratıcı: Emir Tamtürk - Kolpaçino

Grup Klasmanında;

En iyi kostüm: Ali Nikravan & Deniz Tuncay - Beatrice & Dante

En iyi yorum/kurgu: Derin Küpeli, Nil Koparipek, Müge Şengül - Reservoir dogs

En yaratıcı: Ali Ozan, Beril Bildirici - Hotel Transylvania

Sınıf Klasmanında;

1. 12/C High School Musical

2. 12/B Hollywood Red Carpet

3. 12/B 70’s

Jüri Özel Ödülü;

  • Poyraz Şen - Spiderman
  • İpek Erkaya, Tara Yegani, Cansu Taboğlu - Adam Family

Ödül alan tüm öğrencilerimizi ayrı ayrı kutluyoruz... Ancak asıl teşekkürümüz bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese, okul yönetimimize, öğretmenlerimize, okul aile birliğimize, tüm öğrencilerimize (Dj’miz olmazsa eksik olurduk.) ve okul çalışanlarımıza kocaman bir teşekkür ediyoruz. Sizler olmasaydınız bu karnaval bu kadar güzel geçmezdi.

Çok teşekkürler…

Seneye görüşmek üzere.

Nihan ÖZYÜREK
Kimya Öğretmeni