Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

UCAM ÜNİVERSİTESİ

21/11/2016 pazartesi günü İspanya’nın önemli üniversitelerinden UCAM Üniversitesinin yetkilileri 11. Sınıflara yönelik, İspanya’da üniversite yaşamı ve UCAM üniversitesinin eğitimini ve sağladığı fırsatları anlatan bir konferans gerçekleştirdiler.

UCAM Üniversitesi, İspanya’nın güzel ve güvenli bir şehri olan Murcia’da bulunan 15.000’nin üzerinde öğrencisi olan özel bir üniversitedir. Üniversitenin en büyük özelliği; mühendislik bölümünden, tıp bölümüne, gazetecilikten  radio televizyon bölümüne kadar zengin bölüm seçeneği sunmasıdır.

İngilizce ve İspanyolca dillerinde eğitim veren UCAM üniversitesi 170 farklı ülke ile projeler yürütmekte ve değişim programları uygulamaktadır. Toplam öğrencilerinin  %10’nun burslu okuması üniversitenin yüksek burs verme imkanını ortaya koymaktadır.

Üniversite eğitime önem vermenin yanında öğrencilerine farklı sportif ve kültürel aktivite imkanları sunmaktadır. Profesyonel olarak sporla ilgilenen öğrenciler üniversitenin spor takımlarında kendilerini geliştirmektedir.