Tanıtım Günü 2023

Okulumuz Tanıtım Günü, öğrencilerimizin veli adaylarımızı okul kapısında karşılayıp bahçemizde kahve ikramıyla başladı. Okul Müdürümüz Susanna Bernardi’nin tanıtım konuşması ilgiyle dinlendi. Türk Müdür Başyardımcısı Deniz Hadımoğlu’nun hoşgeldiniz konuşmasının ardından mezun öğrencilerimizin okulumuza ait anı ve izlenimlerine ait sohbetleri katılımcılar üzerinde olumlu etki bıraktı.

Deniz Hadımoğlu, Okul öğretmenlerimizden Bilge Temel aracılığıyla kendisine yöneltilen okul ve eğitimle ilgili soruları cevapladı. Öğrencilerimizin gönüllü rehberlikleri eşliğinde okul gezisi yapan ve yoğun katılım sağlayan veli adaylarımız kokteylimizle okulumuzdan uğurlandılar. Gönüllü katkılarından dolayı tüm öğrencilerimize, velilerin sorularını cevaplamak üzere okulumuzda bulunan öğretmenlerimize, personelimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.