Prof. Dr.Aziz Sancar

Nobel ödülü alarak bilim dünyasında adını duyuran Prof. Dr.Aziz Sancar adına Büyük Kulüpte düzenlenen yemeğe okulumuz idarecileri ve öğretmenleri davetli olarak katıldık.

Hızla değişen ve gelişen dünyada Aziz Sancar’ın başarılı çalışmaları ve bilim alanındaki katkıları uzun bir uğraşın ürünüdür. Bir bilim insanının adını taşıyan okulumuz çağdaş dünyanın yeniliklerine açık olarak eğitime devam ederken Aziz Sancar gençlerimiz için iyi bir örnek olmuştur. Şunu biliyoruz ki çağdaş zaman yaratıcılık, çalışkanlık ve zindelik istemektedir.

Aziz Sancar uygarlık alanındaki başarısını gelecek kuşaklara armağan etmiştir. Kendisiyle gurur duyuyor, eski öğrencimiz Funda Sancar’ın amcası olmasından dolayı kendimizi şanslı hissediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.