Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

OPEN DAY 2022

21 Mayıs 2022 Cumartesi günü, uzun zamandır pandemi sebebiyle ara verdiğimiz okulumuzun tanıtımı olan OPEN DAY buluşması gerçekleşti. Okulumuzda öğrenim görmek isteyen aday öğrenciler, aileleriyle birlikte tanıtım günümüze geldiler. Günün sunumu İtalyanca öğretmeni Bilge Temel tarafından yapıldı.

Ardından, Okul Müdürümüz M. Susanna Bernardi ve devamında Türk Müdür Başyardımcımız Deniz Hadımoğlu da konuşmalarını yaptılar. Eğitimcilerimiz yaptıkları konuşmalarda, Türk ve İtalyan eğitimlerinin birlikte işleyişini anlattılar. Bu temel bilgilerle, değerli velilerimiz Galileo Galilei İtalyan Lisemiz hakkında fikir sahibi oldular. Müdürlerimizin de söylediği gibi başarıyı yakalamak için her şeyden önce, okulda öğrenilen kurallara bağlılık ve saygı gerekir. 

Okulumuz; çocuklarımızı geleceğin zorlukları için hazırlar, sosyalleşmek ve yetişkinlik dönemine hazırlık için önemli bir yerdir. İdarecilerimizin konuşmaları sonrasında okulumuzun eski mezunlarının aramıza katılımı gerçekleşti. Mezunlarımız yaptıkları konuşmalarla  da OPEN DAY’e renk kattı. Ayrıca gün boyunca scrabble ve satranç gibi atölye çalışması yapıldı. 

Aday öğrencilerimize başarılar dileriz, başka bir Open Day' de görüşmek dileğiyle...