MUN KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN HASMUN’ 22 DEKİ BÜYÜK BAŞARISI!

Galileo Galilei İtalyan Lisesi MUN Kulübü öğrencileri dünyanın en prestijli konferanslarından biri olan MUN’a  (Model United Nations / Model Birleşmiş Milletler) bu yıl ilk kez katılarak okullarını başarı ile temsil ettiler. 17-19 Haziran tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi tarafından düzenlenen HasMun’ 22 ye katılan öğrenciler toplam 4 komitede dünya sorunlarını masaya yatırarak tartıştılar.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizden Poyraz Şen ilk kez okulumuzu temsilen katıldığı konferansta üç büyük ödülden biri olan “Outstanding Delegate” ödülünü alarak büyük bir başarıya imza attı. İngilizce Öğretmeni Seda Kiriş’in de öğrencilere eşlik ettiği konferansa dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından lise ve üniversite düzeyinde toplam 100 delege katıldı. Öğrencilerin diplomasi, uluslararası ilişkiler ve Birleşmiş Milletler hakkında bilgi edinebilecekleri bir eğitim simülasyonu olan ve akademik faaliyet anlamı taşıyan MUN, kulüp öğrencileri ile birlikte İngilizce dil hakimiyetlerini ve becerilerini de geliştirerek yıl sonunu başarıyla tamamladı.