Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

MEZUNİYET 2021

Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni, 08.07.2021 Perşembe günü Okul Aile Birliğinin de katkı sağladığı muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi. Covid 19  tedbirlerinin sıkı sıkıya uygulandığı törenin öncesinde yapılan kokteylde, okulun sıcak ortamı yeniden hatırlandı.

Sunuculuğunu İtalyanca öğretmeni Ebru Uluer, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Recep Tarhan’ın yaptığı törende, Okul Müdürü Susanna Bernardi ve Türk Müdür Başyardımcısı Deniz Hadımoğlu, Lise öğrenimini bitiren öğrencilerin geleceklerine rehberlik yapabilecek birer konuşma yaptılar. Susanna Bernardi konuşmasında çift kültürlü okulun öğrencilere kazandırdığı artı değerleri esas aldı. Deniz Hadımoğlu ise akademik kazanımlar kadar insani değerlere sahip olmanın önemine de vurgu yaptı. 

Öğretmenler adına konuşma yapan Recep Tarhan da mutlu olacak bir iş yapmanın gerekliliğini dikkatlere sundu. 12. Sınıflar birincisi Tulga Temel ve 11. Sınıflar birincisi Berke Gülmedim de birer konuşmayla duygularını arkadaşlarıyla paylaştılar. Konuşmalar öğrenciler ve veliler tarafından ilgiyle takip edildi.  Öğretmenlerin, öğrencilere diplomalarını dağıttığı tören çok duygusal anlarla sona erdi.