MESLEKLERİ TANITMA KULÜBÜ - Kültür Üniversitesi Arş.Gör. Özge Özkök Şişman

Meslekleri Tanıtma Kulübü"müzün bu haftaki konuğu Kültür Üniversitesi Arş.Gör. Özge Özkök Şişman oldu.

Özge Özkök Şişman Yeni Medya ve İletişim Bölümüne dair öğrencilerimizi bilgilendirdi. Yeni Medya ve İletişim Bölümünün iletişim sektörüne hizmet verebilecek bilgi, beceri, ve yetenekleri ön plana çıkaran dijital dünyadaki yeniliklere hakim bireyler yetiştirmeyi amaçladığını anlattı.Yeni Medya Bölümünün öğrencilerine medya, iletişim, iletişim teknolojileri, sosyal medya ve dijital alanda da temel bilgi birikimine hakim bireyler olarak çalışma yaşamında yer almalarına destek sunduğunu anlattı.

Kültür Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümünden Özge Özkök Şişman' a değerli katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.