Meslekleri Tanıtma Kulübü - Kültür Üniversitesi

Bu hafta "Meslekleri Tanıtma Kulübü" konukları Kültür Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünden Prof.Dr. Burcu Semin Akel ve Öğretim Üyesi Adnan Apti oldu. Konuklarımız bölümün tanıtımına Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünün günümüze kadar olan gelişimi ile başladılar.Prof.Dr. Burcu Semin Akel ve Öğretim Üyesi Adnan Apti Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünün ne demek olduğu ve tedavi yöntemleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Fiziksel güçleri kullanarak tedavi uygulama yöntemlerinden, fizyoterapistlerin çalışma alanlarından söz eden Prof.Dr. Burcu Semin Akel ve Öğretim Üyesi Adnan Apti'ye öğrencilerimize sundukları katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.