Meslekleri Tanıtma Kulübü - Ahmet Yardımcı - Burcu Ateş

Ne iş yaparsanız yapın odağa insanı koymak gerek”

Meslekleri Tanıtma Kulübümüzün bu haftaki konukları Velimiz, Satış Koçu ve Danışmanı /Eğitmen Sayın Ahmet Yardımcı ile iş ortağı Stratejik Marka Danışmanı ve İletişim Uzmanı Sayın Burcu Ateş oldular.

Uzmanlık alanları ile kariyer yolculuklarını kulüp öğrencilerimizle paylaşan konuklarımız, Satış ve Pazarlama alanında çalışmak isteyen gençlere yaratıcı ve analitik düşünme becerilerinin ve “insanı anlamak” gibi geliştirilebilir yetkinliklerin önemini anlattılar. Doğru iletişimin insan ilişkileri, dolayısı ile satış ve pazarlama alanındaki önemini vurgulayan konuklarımız değişen çağda bu alana ilgi duyan öğrencilerimize ışık tuttular. Katılımlarından ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.