LEAN BODY FLOW ve ZUMBA

Hipokrat, MÖ  480’de  sağlıklı  yaşamın  temel ilkesini  şöyle açıklamıştır: “Sağlıklı yaşam, bireyin beden  yapısı (  kalıtım )  ve çeşitli  besinlerin  etkilerinin  bilinmesini gerektirir.  Ancak beslenme tek başına yeterli değildir, sürekli egzersiz yapılmalıdır.”

Bu düşünce doğrultusunda okulumuz Sağlık ve Spor  Haftası etkinliklerinde  öğrencilerimize  Spor,  Sağlık ve Beslenme  konularında  konferanslar düzenlemiş, ayrıca  beraberce  keyifli dakikalar  geçirebilmeleri için de ZUMBA  ve  LEAN  BODY FLOW   alanlarında uzman  kişileri de  okulumuza davet etmiştir.  Öğrencilerimiz rahat bir ortamda öğretmenlerinin de katılımıyla enerjilerini sportif  faaliyetler  ve  dansa dönüştürerek  hem ders yorgunluklarını  hem de  streslerini  atma imkanını   bulmuşlardır.