Kürek Takımı Galileo

Okulumuza 23/03/2017 tarihinde Kürek takımı oluşturmak için Aydın AKIN hocamız gelmiştir. O günkü sunumdan sonra 9-10-11 ve Hazırlık sınıflarına yapmış olduğu sunumdan sonra istekli olan öğrencilerimizin isimlerini alarak 25/03/2017 tarihinde Eyüp’te bulunan tesislere çağırmıştır. O gün sadece kürek sporunu yerinde tanıtımı ve takımların oluşturulması hakkında bilgiler verdi. 01/04/2017 Tarihinde bir grup öğrencimiz Eyüp’te diğer grubumuz ise Caddebostan da bulunan balık adamlar tesislerinde Kürek sporuna başlamış olacaklar ve bu oluşan takımlarımız bu sene düzenlenecek olan Bilgi Cup ve Türkiye Liseler arası Kürek müsabakalarına katılacaklardır.

Okulumuza Yelkenden sonra Kürek sporunu da katmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu sporlara desteğini esirgemeyen Okul İdarecilerimize çok teşekkür ederim.

Burak AŞCI
Beden Eğitimi ÖĞRETMENİ