KAŞ, KEKOVA, OLYMPOS, ANTALYA KÜLTÜR GEZİSİ - Kemer 2022

Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi 11 ve 12.sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz Kaş, Kekova, Olympos, Antalya kültür gezimizin 3.gününde ilk durağımız Kemer idi. Öğrencilerimiz muhteşem bir tekne turu yapmanın keyfini yaşadı. Tekne turunun dönüşünde öğrenci ve öğretmenlerimiz konakladıkları Karmir Otel'in sahilinde plaj voleybolu oynadı.

Gezimizin dördüncü gününde ise ilk durağımız Aspendos idi. Buradan ayrıldıktan sonra köfte ve tahinli piyazı ile meşhur Aksu'da öğle yemeği yedik. Eşsiz doğası ile bizleri büyüleyen Kurşunlu Şelalelesi'nde verilen serbest zamanın ardından İstanbul'a doğru dönüş yolculuğuna başladık. Keyifle geçen bu dört günde öğrencilerimizin zihinlerine lise yıllarına dair unutamayacakları bir anının  yerleşmesine vesile olan POS Turizm çalışanlarına ilgi ve alakalarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.