Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

Kariyer Haftası - Roma, Luiss üniversitesi ve Torino, Politecnico Üniversitesi

Üniversiteleri tanımaya yönelik konferanslarımızın ikinci gününde, okulumuzun 11. ve 12. sınıf öğrencileri İtalya’nın iki önemli üniversitesi hakkında billgi sahibi olma imkanına kavuştular.

Roma, Luiss üniversitesi ve Torino, Politecnico Üniversitesi

Roma’nın prestij sahibi özel üniversitelerinden Luiss Üniversitesinden Doçent Doktor sayın Maria Petruolo üniversitenin sunduğu hizmetleri, yapısını bizimle paylaştı ve aşagıda adı geçen fakülteler hakkında bilgiler verdi:Management ve Girişimcilik, Economi ve Finans, Politik Bilimler ve Hukuk .

Sunum sırasında okulumuz mezunlarından Damla Genç te Roma Luiss Ğniversitesinden burs  kazanan bir öğrenci olarak düşüncelerini bizlerle paylaştı.

Sonrasında, okulumuz öğrencilerinin büyük bir çogunluğu tarafından rağbet gören Torino Politeknik Üniversitesi okula giriş hakkında kıymetli açıklamalarda bulunduktan sonra önce okulun bünyesinde yer alan Mimarlık, mühendislik ve dizayn fakülteleri ve sonrasında da okul bursları hakkında bilgiler verdi.

Sayın doçent  doktor Ballauri ve sayın doçent doktor Robaldo’ya sunumları ve öğrencilerimize verdikleri önemden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.