Kariyer Haftası - Berna Tuzlak

Kariyer Danışmanı ve Motivatör Sayın Berna Tuzlak "Kariyer Haftamız" ın ilk konuğu oldu.

Bireyin yetenek ve yetkinlik gelişim alanlarını belirlemek, bireyin farkındalık kazanarak meslek seçimi yapabilmesini sağlamak ve seçtiği meslekte hedef odaklı ilerleyebilmesini sağlamak adına  kariyer planı oluşturmanın öneminden söz etti.

Bireyin seçtiği meslekte CV hazırlayarak ilerlemesinin önemini öğrencilerimiz ile paylaştı. Etkili sunum teknikleri, diksiyon eğitimi, mülakat teknikleri eğitimi, iletişim teknikleri ile ilgili eğitim olanaklarını araştırmalarını; bu alanlara meraklı olmaları konularında öğrencilerimize telkinler de bulundu.

Online gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize değerli katılımlarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.