Kariyer Basamaklarında Bizden Biri - Mert Ali Bulut

"Kariyer Basamaklarında Bizden Biri" projemiz kapsamında bugün günlerden HUKUK' tu!

Okulumuz 2009 yılı mezunlarından Mert Ali Bulut, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize verdiği konferansta Hukuk Fakültesinde aldığı çift ana dal eğitiminden şu anda sürdürdüğü avukatlığın özelliklerine kadar çok faydalı bilgiler verdi. Öğrencilerimizin pürdikkat dinlediği ve sorularıyla interaktif bir söyleşi haline getirdiği oturumdaki samimiyet, üst dönemlerinden Mert Ali ağabeylerinin tavsiyeleriyle devam etti. Söyleşiden aklımızda kalan ana fikirlerden biri, dinleyici öğrencimizden geldi: “ Herkes avukat olamaz, olmamalı ancak hayatta herkesin avukata ihtiyacı olur. ” oldu. Hukukun, hayatın her alanında yer aldığı görüşü paylaşıldı. Konuşmacı mezunumuzun “ Sadece hukuk alanını değil; hangi alanı seçerseniz seçin, İtalyancanız ve kendinize kattıklarınızla hep öne çıkmayı amaçlayın. ” sözleri ile özetleyebileceğimiz oturum, hepimizin çok keyif aldığı ve bilgilendiği bir söyleşi oldu. Öğrencilerimize yol gösteren ve güzel bir örnek teşkil eden Mert Ali Bulut’a, katkılarından dolayı teşekkür ederiz.