Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

İtalya ‘da Yaz Okulu 2018

Galileo Galilei İtalyan Lisesi,Sevgili öğrencilerimizin İtalyan dili ve kültürü ile dopdolu bir dönem geçirmelerini sağlamak amacıyla İtalyan günlük hayatını hep birlikte yaşayarak harika bir dönem geçirdik.

Hazırlık sınıfı boyunca okulumuzda İtalyan dilini ve kültürünü çalışan öğrencilerimiz öğrendikleri konuları İtalya’da hayata geçirerek , kültürün beşiğinde İtalyanlarla yaşamanın farklı ayrıcalığına sahip oldular.

Dönem boyunca İtalyanca yaz okuluna katılan öğrencilerimiz sonrasında tüm günlerini İtalyan eğitmenlerle birlikte kültürel aktiviteler eşliğinde geçirerek dünyaca meşhur pek çok müze ve tarihi yerleri gördüler ve tarihe geçmiş ressam, heykeltıraş ve mimarların eserlerini yakından görerek, tanıma fırsatına eriştiler.

Tüm aktivitelerde iletişim aracımız sadece İtalyanca dili oldu.

Günübirlik Floransa ve Venedik gezilerini de gerçekleştiren öğrencilerimizin gözlerinden okuduğumuz mutluluk, sevgili ailelerimizden gelen övgü dolu mesajlar ve okul sitemizin instagramına yazılan birbirinden değerli mesajlar  Galileo Galilei Lisesi olarak gurur ve mutluluk kaynağımız oldu.

Sevgili öğrencilerimize yaşantılarında her zaman özel bir yeri olacak, harika bir anı olarak yerini koruyacak olan bu eğitim gezisinde eşlik ettiğimiz  icin gurur duyuyoruz ve okul hayatlarında  başarılar diliyoruz.

Sevgili Ailelerimize okulumuzun programımı seçtikleri  için teşekkür ederek sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

İtalyanca Öğretmeni

 Sevcan T. Panaioli