GELENEKSEL KARNAVALIMIZ 2019

1 Mart Cuma günü  okulumuzda  geleneksel Venedik karnavalı gerçekleştirildi.  Bu etkinlik sırasında  Gastronomi Kulübünün  hazırladığı  yiyecek ve içecekler   etkinliğe ayrı bir tat  kattı.  Karnavalın  bu seneki teması “Ünlüler”’di.    Görsel Sanatlar , Sinema ve Tiyatro Kulübü  öğrencilerinin   hazırladığı panolar sergilendi.   İdarecilerimiz , öğretmenlerimiz  ve   öğrencilerimiz yaratıcılıklarını  ortaya koydular.

Öğrencilerimiz maskeleri, orijinal  kostümleri  ile  ayrı bir coşku yarattılar.   Yarışmacılar  müzik eşliğinde  jüri önüne çıktıklarında  büyük  bir heyecan içindeydiler. Ödüller sahiplerini  bulduktan sonra program Zumba ile   sona erdi.  Bu sene  Karnavalımıza kardeş okulumuz olarak  seçilen   Beyoğlu  ortaokulu  öğrenci ve öğretmenleri de davetliydi.  Onlarla birlikte  farklı bir etkinliği paylaşmanın  mutluluğunu yaşadık.