''Geleceğin İnsanı'' Konferansı Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Turgay Polat

"Geleceğin İnsanı"  Konferansı Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Turgay Polat

Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Turgay Polat 12.Sınıf öğrencilerimize "Geleceğin İnsanı" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Turgay Polat, teknolojik gelişmelerle değişen dünyanın yeni meslek alanları yarattığını ve bu alanların da giderek değişmekte olduğunu örneklerle anlattı. Kariyer planlaması yaparken öğrencilerin gelişmekte olan meslek ve iş alanları hakkında farkındalık kazanmaları gerektiğinden söz etti. Bu bağlamda üniversite eğitim süreçlerinin de değişmekte olduğunun ve öğrencilerimizin üniversite öğrenimleri boyunca değişen dünyanın ihtiyaçları doğrultusunda kendilerini iş, staj ve ek yabancı dillerle geliştirmeleri gerekliliğinin üzerinde durdu. Sayın Turgay Polat’a katkılarından ötürü teşekkür ederiz.