Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer

25 Kasım 2015 günü Bahçeşehir Üniversitesi Kariyer Günleri kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimiz “Sektör Buluşmaları” adlı etkinliğe katıldılar. Etkinlik kapsamında BAU Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve İnsan Kaynakları Uzmanı Doç. Dr. Tunç BOZBURA moderatörlüğünde gerçekleşen panelde Digitürk İK yöneticilerinden “Çağlayan AKTAŞ” ve Autoliv Ülke İK Direktörü “Nihan ALHAN” iş dünyasının aradığı nitelikler ile kişisel ve profesyonel deneyimlerini aktardıkları sunumlarını gerçekleştirerek öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Daha sonra öğrencilerimiz üniversite ve bölümler hakkında detaylı bilgi alabilmek amacıyla akademisyenlerle görüşme olanağı buldular. Ayrıca öğrencilerimiz, üniversitenin eğitim olanakları ve Apply Bau programı, yurtdışı kampüsler ve bu kampüslerden yararlanabilme olanakları gibi birçok konuda bilgi edindikleri bir söyleşiye katılarak, üniversitenin çeşitli birimlerini dolaşma imkânı buldular.