Ayşe Tosun'un Anısına

“Güzel sanatlar;  insanların, dış dünyaya yönelik duygu, düşünce ve izlenimlerini çizgi, renk, biçim, ses, söz ve ritim gibi unsurlarla anlatması; edebiyat, müzik, resim, heykel, mimari tiyatro ve sinema gibi çeşitli faaliyetlerle insanda coşku ve hayranlık uyandırmasıdır. Sinema; içgüdülerimizi, duygu, düşünce ve hayallerimizi anlatmak için en yetkin ve en sanatsal yollardan biridir.”

Öğrencilerine sinema kültürünü aşılayan okulumuzun değerli ögretmeni "Ayşe Tosun'un Anısı" na gerçekleştirdiğimiz Sinema Gecemizde düzenlenen kokteyl ve öğrencilerimizin müzik dinletisinin ardından yine öğrencilerimizin çektiği kısa filmlerin gösterimi gerçekleşti. Birçok farklı duyguyu aynı anda tattığımız bu güzel programda emeği geçen öğrencilerimize, mezunumuz Zeynep Çelik’in nezdinde emeği geçen tüm mezunlarımıza, bizlere kalbiyle destek veren herkese teşekkür ederiz. Nice sinema gecelerinde buluşmak dileğiyle...