Afete Hazırlık Kulübü ve Meslekleri Tanıtma Kulübü - Yanma ve Yangına Müdahale

Afete Hazırlık Kulübü ve Meslekleri Tanıtma Kulübü olarak bu hafta Beyoğlu İtfaiye Ekibini ağırladık. Kültür ve Edebiyat Kulübümüz ile Basın ve Yayın Kulübümüz de konuğumuz oldu. Beyoğlu İtfaiye Ekibi'nin "Yanma ve Yangına Müdahale" başlıklı sunumunu kulüp öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  dinledi.

Beyoğlu İtfaiye Ekibi yangın çeşitleri ve yangına müdahalenin nasıl yapılacağı ve yangın tüpü kullanma ile ilgili bilgilerin yer aldığı sunumunda  kulüp öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bilgilendirdi. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin dikkatle dinlediği sunumda Beyoğlu İtfaiye Ekibi öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtladı. Beyoğlu İtfaiye Ekibine katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.