7 Mayıs 2016 Cumartesi günü TANITIM GÜNÜ

Tanıtım günü  Okul Müdürü  Sr. Susanna  Bernardi’nin açış konuşması ile başladı. Türk Müdür Baş yardımcısı Deniz   Hadımoğlu’nun  okulun  vizyonunu ve misyonunu  belirten konuşmasından sonra  davet edilen  mezun öğrencilerimiz   okulla ilgili anılarını paylaştılar. Özgüvenleri artmış, başarıyı yakalamış, yetenekleri  doğrultusunda  kariyer elde etmiş öğrencilerimiz aynı zamanda  okuldan  elde ettikleri  kazanımların  hedef ve  projelerine  ulaşmadaki  etkisini  belirttiler.Cem Güven’in  piyano resitali   ve Deniz Birkiye’nin   müzik eşliğinde Atilla İlhan’ın “ Ben sana  mecburum”şiirini   okuması dinleyicileri duygulandırdı.Okul aktivitelerinden  fotoğrafların  gösterimi ve Eğitim Uzmanı Sadık Gültekin’in yaptığı söyleşi ile   program  devam etti. Görevli  öğrencilerin   sorumluluklarını bilinçle yaptığı ve veli ilgisinin  yoğun yaşandığı tanıtım günü spagetti  ikramı ile  sona erdi.