Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

2021-2022 Öğretim Yılı mezunlarımızı uğurladık

Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni, Okul Aile Birliğinin de katkılarıyla muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti. Sunuculuğunu Tarih Öğretmeni Bahriye İnanç ve İtalyanca Öğretmeni Francesco Femia’ nın gerçekleştirdiği törende; onur  konuğumuz İtalya Başkonsolosu Sayın Elena Sgarbi idi. Sayın Sgarbi yaptığı konuşma ile öğrencilerimize başarı dileklerini sundu. 

Okul Müdürü Susanna Bernardi ve Türk Müdür Başyardımcısı Deniz Hadımoğlu, lise öğrenimini tamamlayan değerli öğrencilerimize ışık tutacak konuşmalarını yaptılar. 

Öğretmenler adına konuşma yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gökhan Ağaoğlu’ nun konuşması ile duygusal anlar yaşandı. Okul Aile Birliği Başkanı Ahu Aydın ise konuşmasıyla bizleri okul yıllarına götürdü. 12. sınıf birincimiz Berke Gülmedim ve 11. sınıf birincimiz Deniz Tuncay konuşmalarıyla duygularını arkadaşlarıyla paylaştılar. Öğretmenlerimizin öğrencilerimize dağıttıkları diplomalarla törenimiz sona erdi.

Sevgili mezunlarımız,  bilin ki büyük bir ailenin mensubusunuz. Bu bilinç, sorumluluk ve mutlulukla büyük başarılara imza atmanızı dileriz.