2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni

Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi Açılış Programı Okul bahçesinde Pandemi tedbirleri çerçevesinde yapıldı. Sunuculuğunu Recep Tarhan ve Sevcan Panıolı’nin yaptığı törende Okul Müdürü Sr Susanna Bernardı ve Türk Müdür Başyardımcısı Deniz Hadımoğlu yaptıkları konuşmalarla hem öğrencilere hem de tüm çalışanlara motivasyon yüklediler. Ayrıca Pandemi sürecinde nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgi verdiler.

Yüz yüze eğitimin verdiği mutluluğun öğrencilerdeki yansıması muhteşemdi. Törende ayrıca 12. Sınıf öğrencileri Berke Gülmedim ve Esin Ataker Hazırlık sınıfı öğrencilerine hoş geldiniz mesajı verdiler.11. Sınıf öğrencisi İnci Korkmaz’ın Mültecilerin Yaşadığı Sorunlar çerçevesinde yazdığı ve birincilik kazanan kompozisyonunu paylaşması sırasında  duygusal anlar da yaşandı.

Tören iyi dönem temennileriyle sona erdi.