Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini

Bugün 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini yaklaşık 5 aylık bir maratonun sonunda kapattık. Bu süreç içinde, Okul İdaresi, öğretmenlerimiz, tüm okul personelleri, öğrencilerimizin başarısının en üst noktaya ulaşması için tek bir yürek olarak çalıştılar

Öğrencilerimiz bugün aldıkları karnelerle bir dönemdeki performanslarının değerlendirmelerini yapma şansı yakaladılar. Tören öncelikle Okul Müdürü Susanna BERNARDI’nin konuşmasıyla başladı. Susanna BERNARDI, öğrencilerin her zaman hedeflerini yüksek tutmalari gerektiğinin altini çizerek ,düzenli çalışma alışkanlığı edinilmesi gerektiğini söyledi.

Türk Müdür Başyardımcısı,Deniz HADIMOĞLU ; Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’ Eğitim, milli, bilimsel, uygulamalı, karma ve laik olmalıdır’’ ilkesine sıkı sıkı sarılarak ve onlara daha fazla işlerlik kazandırarak sizleri, geleceğe daha iyi hazırlamanın yollarını arayacağız yeterki sizler, öğretmenlerinizin  açtığı yollarda yürüyün ve bizlerin sizlere güvendiği gibi kendinize güvenin sözleriyle konuşmasını bitirdi.

Derece alan öğrencilere ödülleri verildi ve güzel bir tatile başlandı.