Uluslararası Matematik Yarışması Ve Biyoloji Olimpiyatları

Bocconi Üniversitesinin düzenlediği Uluslararası Matematik yarışmasının Türkiye elemesinde tüm Türkiye’de okulumuz Galileo Galilei İtalyan Lisesi 9. Sınıf öğrencilerinden Uğur PİŞKİN ve 10. Sınıf öğrencilerinden Tulga Kaan TEMEL başarı sağlamış ve 11 Mayıs Cumartesi günü Milano Bocconi Üniversitesinde yapılacak yarı finale girmeye hak kazanmışlardır.

İtalyan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlediği Biyoloji Olimpiyatlarının Türkiye’deki elemesinden ise tüm Türkiye’de 10. Sınıftan Emre ÇATAY başarı sağlamış ve İtalya Pavia Üniversitesinde yarı finale girmeye hak kazanmıştır.

11 Mayıs Cumartesi günü öğrencilerimiz Milano Bocconi Üniversitesinde matematik yarışmasına girmişler, aynı gün Pavia Üniversitesinde öğrencimiz Biyoloji yarışmasına girmiştir. Büyük bir başarıyla sınavlarını yapan öğrencilerimiz Türkiye’yi uluslararası ortamda temsil etmenin mutluluğunu yaşamışlardır.