Meslekleri Tanıtma Kulübü - Naz Uzkan ve Barkın Demiray

Meslekleri Tanıtma Kulübünün bu haftaki konukları 2015 Mezunlarımızdan Naz Uzkan ve Barkın Demiray'dı. Naz Uzkan Bologna'da  "Siyaset Bilimi"nde başladığı üniversite eğitimini  "İletişim Bilimleri"nde sürdürmesinin nedenlerini ve bu kararlarını etkileyen kişisel farkındalıklarının gelişim sürecini öğrencilerimizle paylaştı. İtalya'da üniversite okumak konusunda öğrencilerimize çok önemli bilgiler verdi. Barkın Demiray ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni seçme nedenlerini ve Türkiye'de üniversite okumanın avantajlarını anlattı. Aynı zamanda Bologna Üniversitesinde bir yıl erasmus yapan mezunumuz her iki ülkedeki eğitimin farklılıklarına da değindi. Mezunlarımıza başarılarının devamını diler, katkılarından ötürü teşekkür ederiz.