MATEMATİK KÖYÜ GEZİSİ 2019

Okulumuzun gezi haftası kapsamında 22-26 Nisan 2019 tarihlerinde 9. ve 10. sınıflardan bir grup öğrencimiz ile Şirince de bulunan prof. Dr. Ali NESİN’in kurmuş olduğu NESİN MATEMATİK KÖYÜ’ne gittik. Gezimiz boyunca öğrencilerimize Türk müdür başyardımcımız Deniz Hadımoğlu, fizik öğretmenimiz Giancarlo Getti ve kimya öğretmenimiz Nihan Özyürek eşlik ettiler.

Öğrencilerimiz o kadar şanslılardı ki, kaldıkları süre içinde 3 gün Sayın Prof. Dr. Ali Nesin’den ders aldılar. Gezimiz boyunca başta Şirince köyü olmak üzere birçok güzel yer görme şansımız oldu. Gezilerimizde ilk durağımız Efes antik şehri ve Meryem Ana evi oldu, ardından İzmir’e gittik. Büyük bir şehir olduğundan ve gezi süremiz kısıtlı olduğundan sadece Konak ve Alsancak bölgelerini gezebildik. Son günümüzde de Kuşadası’nı gezdik. Öğrencilerimiz bu gezi de çok eğlendiler ve güzel vakit geçirdiler.