Kütüphaneler Haftası kutlu olsun 2024

"Hayatta en hakiki mürşit ilimdir." "Kitap okumasaydım bu yaptıklarımın hiçbirini yapamazdım." diyen Mustafa Kemal Atatürk bireylerin ve toplumların gelişmesinde kitapların ve kütüphanelerin ne kadar önemli olduğunu vurgulamaktadır.

Her bir sayfasıyla dönüştürücü gücünü kullanan kitaplar, bireyleri aydınlatır, düşüncelerini geliştirerek ufuklarını açar. Kütüphaneler ise sadece kitapların saklandığı mekânlar değil, aynı zamanda bilginin, keşiflerin başlangıç noktalarıdır; bilginin sonsuz okyanusunda yelken açtığımız gemiler ve bu bilgelik yolculuğunda bizim en değerli rehberlerimizdir.

Okulumuzda pano çalışmaları ve çeşitli ders içi etkinliklerle öğrencilerimize bu bilinci kazandırarak bilgiye olan tutkumuzu ve kütüphanelere duyduğumuz sevgiyi paylaşıp daha aydınlık bir geleceğe doğru yol almaya devam ediyoruz.
Kütüphaneler Haftası kutlu olsun!