İTO KADINLAR ÇEŞMESİ İLOKULUNU ZİYARET

Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi Girişimcilik ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü olarak İTO Kadınlar Çeşmesi İlkokulunda okuyan Suriyeli öğrencilerin okul kıyafeti ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 29.11.2017 tarihinde İTO Kadınlar Çeşmesi İlkokuluna gitmiştik. Başlattığımız yardım kampanyasının üçüncü ayağı olarak 18.01.2018 tarihinde kulüp öğrencilerimizle birlikte okulu ziyaret ettik.

Öğrencilerimiz, bir önceki ziyarette 3. ve 4. sınıfa giden Suriyeli öğrencilerle birlikte resim ve boyama yaparak çok keyifli dakikalar geçirmişlerdi. Bu ziyaretimizde de 1. ve 2. sınıfa giden Suriyeli öğrencilerle aynı etkinlikleri yaptılar. Daha sonra okulun spor salonunda birlikte top oynadılar.  Herkes güzel anlar yaşadı ve mutlu oldu. Çocuklarla geçirdiğimiz çok anlamlı bir gün oldu.