İstanbul Camileri Gezisi

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz İsmail PEHLİVAN ve okulumuz Müdür Türk Başyardımcımız, Deniz Hadımoğlu sorumluluğunda, şehir içi İstanbul Camileri Gezisi düzenledik.

Öncelikle Hz. Muhammed (SAV) ‘in mihmendarı Eba Eyyüb el-ensarinin medfun olduğu Eyüp Sultan Camiine gittik. Camii ziyaretimizden önce Din Kültürü öğretmenimiz bilgiler verdi. Camii ziyaretinden sonra Eyüp Sultan Hz.lerinin türbesi ziyaret edilip dualar edildi. Daha sonra şehzade camiine, oradan da Süleymaniye Camii ve külliyesi ile Kanuni Sultan Süleyman’ın Türbesi ziyaret edildi. Ziyaretimiz kuru fasulye ziyafetiyle son buldu.

Bu ziyaretlerden öğrencilerimizin büyük huzur ve mutluluk duydukları hallerinden belliydi. Tarihimizle, manevi dinamiklerimiz Camiilerimizle, öğrencilerimizin kaynaşmaları, farklı atmosferleri yaşayarak, büyük manevi kazanımlar elde ettikleri kanaatindeyiz.