Hazırlık Sınıfı - Oryantasyon

Rehber öğretmenimiz Nuray Özbek Avcı, 12.sınıf öğrencilerimizden Esin Ataker ve Emir Arda Kavrar ile Hazırlık sınıfı öğrencilerimize oryantasyon çalışması gerçekleştirdi.

Oryantasyon çalışmamızda Esin Ataker ve Emir Arda Kavrar, Hazırlık sınıfından 12.sınıfa kadar okul yaşamları ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

İtalyancada geldikleri muazzam seviyeye kendilerinin de ulaşacaklarını, bu konuda her zaman öğretmenlerinden destek alacaklarını ilettiler.

Okulda saygı, sevgi, dayanışma ve iş birliğini çok yoğun hissedeceklerini paylaştılar. Ayrıca hazırlık sınıfı öğrencilerimizin merak ettikleri soruları yanıtladılar. 12.sınıf öğrencilerimiz Esin Ataker ve Emir Arda Kavrar'a teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.