Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

BARINAK ZİYARETİ BEYKOZ

Okulumuz hazırlık sınıfı öğrencileri ile birlikte 28.04.2017 tarihinde kendilerinin evde hazırladıkları zengin bir yiyecek menüsü ile bir kermes gerçekleştirdik. Tüm yiyecek ve içeceklerin hiç artmadan satılması sonucunda toplam 250 kg kaliteli ve sağlıklı kuru kedi ve köpek maması alacak kadar yardım parası topladık. 05.05.2017 tarihinde yine hazırlık sınıflarından toplam 23 öğrenci, Müdür yardımcımız Sayın Renata Yapaöz ve benimle birlikte Beykoz belediyesi hayvan rehabilitasyon merkezine bir ziyarette bulunduk. 

Bu merkezin veteriner hekimleri ve idarecileri bizlere misafirperver davranıp orada yaşamlarını sürdüren ve tedavi altındaki kedi ve köpekler hakkında detaylı yasal ve tıbbi açıklamalarda bulundular.1 buçuk saat süren ziyaretimiz sonunda kendileriyle vedalaşıp 200kg mamayı yetkililere teslim ederek oradan ayrıldık. Dönüşte yol güzergâhımız üzerinde bulunan ormanlık alan boyunca yer yer durup 50 kg köpek mamasını bırakarak oralarda hayatlarını sürdürmeye çalışan sahipsiz köpeklerin hem karınlarını doyurduk hem de sevip kucakladık. 

Bu  güzel  ve hayırlı işi organize etmemde bana onay veren sayın müdürlerim Suor Susanna  Bernardi ve Deniz Hadimoğlu’na ve kermes boyunca sembolik de olsa küçük bir kurabiye alıp fazla para  bırakıp üstü kalsın diyenden tutunda   cebindeki   kalan bütün bozuk paralarını bağış kutumuza atarak katkıda bulunup destek olan sevgili öğretmen arkadaşlarıma ve siz tüm sevgili öğrencilerime bu hayırlı, bilinçli, duyarlı ve örnek   davranışınız için sonsuz teşekkürlerimi saygılarımla sunarım.

Allah sizlerden razı olsun.

 

ÖZDEN  ÜÇER

MÜZİK ÖĞRETMENİ