2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış

Sayın Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığımızın yaptığı açıklamaya göre 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü itibariyle uzaktan eğitim yoluyla başlayacaktır. Uzaktan eğitim 18 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecek ve 21 Eylül 2020 tarihinden itibaren Milli Eğitim Bakanlığının öngördüğü şekilde eğitime devam edilecektir.

Okulumuzda uzaktan eğitim Google Meet sistemi üzerinden yapılacak olup her sınıf seviyesine göre oluşturulan Google Classroom aktif olarak kullanılacaktır. Uzaktan eğitimin verimli ilerleyebilmesi için öğrencilerimizin dersleri düzenli takip etmeleri ve verilen ödevleri zamanında eksiksiz bir şekilde yapmaları önemlidir. Sizlerle de yapacağımız iş birliği sayesinde öğrencilerimizin başarılı bir eğitim yılı geçireceğine inanmaktayız.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı, başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Okul İdaresi.