İTALYA YAZ OKULU 2017

Hazırlık sınıfını bitiren öğrencilerimiz İtalya'da yaz okulu gezisindeydiler. Sabahtan öğleye kadar İtalyanca derslerine katılan öğrenciler, okul sonrası ve hafta sonu boyunca gezilere katıldılar. Floransa'nın yanısıra Roma, Siena, Pisa ve Venedik şehirlerini de gezme imkanı bulup, kitaplardan öğrendikleri İtalya'yı yakından tanıma fırsatı buldular.

Bizimle aynı dönemde Arjantin'deki bir italyan lisesinin öğrencileri de aynı okuldaydı. Öğrencilerimiz, Arjantinli arkadaşlarıyla derslere girdi, arkadaşlık yaptı ve dostluk maçı yaptı. Yaptığımız futbol maçında 4-3 sonuçla kazanan taraf bizim öğrencilerimiz oldu. Sonrasında da bayrakları değiştirip maç sonunu fotoğrafladık.

Öğrencilerimiz yaz okulu gezisinde hem öğrendi, hem eğlendi. Bir sonraki yaz okulu organizasyonunda görüşmek üzere.