Kayıt Yenileme

Okulumuz ile İş Bankası arasında yapılan kredili sistem protokolü uyarınca 2017-2018 Öğretim Yılı öğrenci ücretleri İş Bankası Beyoğlu şubesi tarafından tahsil edilecektir.

Özel öğretim kurumları Genel Müdürlüğünün 4/1/2016 tarihli yazısı uyarınca 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılından itibaren özel okullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin kayıt işlemleri sırasında velinin "Öğrenci Kayıt Sözleşmesi"ni imzalaması gerekmektedir. Öğrenci İşlerine gelerek Öğrenci Kayıt Sözleşmesi’ni imzalamanızla kayıt yenileme işlemi tamamlanacaktır.

Öğrenci Kayıt Sözleşme Formu

Öğrenci okula devam ettiği sürece, her yıl gerekli belgelerle bankada kayıt yenileme işlemi yapılmalıdır.

Banka İçin Gerekli Formlar