Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

KANTİN

Kantinimiz her gün saat 7:00’den itibaren öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hijyenik ürünler sunmaktadır. Önceden bildirmek kaydıyla, isteyen öğrencilere hazır ürünlerin dışında ev yemeği de çıkarılmaktadır.

Kantinimiz MEB Okul Kantinlerinin Denetimi ve Uyulacak Hijyen Kuralları Genelgesi ile Tarım İl/İlçe Müdürlükleri tarafından yetkilendirilen kişi ve kurumlarca denetlenmektedir.

Tabildot  menümüz 3 kap sağlıklı yiyeceklerden oluşmaktadır. Bu uygulamadan aylık olarak faydalanılabilmekte ve ödemesi aylık olarak yapılmaktadır. (Aylık ücret=Ayın toplam gün sayısı x 14.5tl)

Bilgi almak için Kantin sorumlusu Dilan Yeman (dilanyeman@outlook.com) ile iletişime geçiniz.

1 Ekim 2018 Pazartesi 2 Ekim 2018 Salı 3 Ekim 2018 Çarşamba 4 Ekim 2018 Perşembe 5 Ekim 2018 Cuma
EZOGELİN ÇORBA AYRANAŞI ÇORBASI MERCİMEK ÇORBA ŞEHRİYE ÇORBA SEBZE ÇORBA
IZGARA KÖFTE HİNDİ KAVURMA HASANPAŞA KÖFTE KÖRİ SOSLU PİLİÇ MANTI
VEG BAMYA VEG KABAK KALYE VEG SEBZE GRATEN VEG NOHUT VEG ISPANAK