Galileo Galilei İtalyan Lisesi Galileo Galilei İtalyan Lisesi

KANTİN

Kantinimiz her gün saat 7:00’den itibaren öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hijyenik ürünler sunmaktadır. Önceden bildirmek kaydıyla, isteyen öğrencilere hazır ürünlerin dışında ev yemeği de çıkarılmaktadır.

Kantinimiz MEB Okul Kantinlerinin Denetimi ve Uyulacak Hijyen Kuralları Genelgesi ile Tarım İl/İlçe Müdürlükleri tarafından yetkilendirilen kişi ve kurumlarca denetlenmektedir.

4 Şubat 2019 Pazartesi 5 Şubat 2019 Salı 6 Şubat 2019 Çarşamba 7 Şubat 2019 Perşembe 8 Şubat 2019 Cuma
MERCİMEK ÇORBA ŞEHRİYE ÇORBA YAYLA ÇORBA SEBZE ÇORBA EZOGELİN ÇORBA
TAVUK DÖNER PÜRELİ KADINBUDU KÖFTE PİLİÇ STEAK ET SOTE İZMİR KÖFTE
VEG TAZE FASÜLYE VEG.ISPANAK VEG.NOHUT VEG.SEBZE MUSAKKA VEG. KAPUSKA