Venedik Karnavalı

İtalyan Kültürünü öğrencilere daha iyi anlatabilmek ve öğrencilerin birebir bu kültürü yaşayabilmelerini sağlayabilmek için kutlanan Venedik Karnavalı bu sene de büyük bir eğlence ile kutlandı .

Bu seneki Karnavalın konusu olan Zaman Makinası temasını öğrenciler yaratıcılıklarını kullanarak farklı zaman dilimlerini yansıtan çeşitli karakterlerle canlandırdılar. Öğrenciler seçtikleri kostümleri kendileri hazırlarken,kostümlere uygun makyajları da yine kendi emekleriyle yaptılar.

Karnavalın en heyecanlı kısmı ‘’En İyi Kostüm’’, ‘’En Orjinal Kostüm’’, ‘’En İyi Çift’’,’’En Yaratıcı Kostüm’’ ve ‘’En İyi Gurup’’ katagorilerinde yapılan yarışmaydı. Tüm okulun hep beraber katıldığı Zumba dansları birlik,beraberliği pekiştirerek güne ayrı bir eğlence kattı.